Mål: Att arbeta på ett företag där jag får använda min erfarenhet, fantasi och nyfikenhet. Att ta dykcertifikat och att få dyka till ett gammalt båtvrak.
 
Arbete:
Har arbetat som Marknadschef & webbansvarig i 3,5 år och det har hänt väldigt mycket under den tiden. Arbetet har omfattat praktiskt taget all kommunikationsverksamhet; mediarelationer, marknadskommunikation, interninformation, mässor, profilering, seminarier, säljstöd, m m. *

Ledstjärna:
En sak som jag lärt mig är att företag/ledning och specialister använder ett fackspråk som inte alltid är anpassat till företagets alla intressenter. Jag tror verkligen på att använda mitt sunda förnuft och att min uppgift är att förenkla. Annars kan man få kunder och anställda som inte kan ta till sig det företaget står för eller erbjuder och inte heller växa med det.
Erfarenhet:
Pressreleaser, marknadsundersökningar, projektledning, annonsering, telemarketing, budgetansvar, seminarier/presentationer och mer. Har arbetsprover och exempel på mina idéer som jag gärna visar vid ett möjligt möte.

Intressen: Trivs i vattnet (snorklar), wakeboard, snowboard, musik, datorer. Tränar i perioder och i perioder inte alls, laga mat och resa är aktiviteter som jag gärna gör antingen själv i eller i vänners sällskap.